2006-2011



HLEDÁNÍ CHOREOGRAFA a NOVÝCH CÍLŮ 

zpět do historie

2006

V září 2005 odešla z Caramelly její nejlepší choreografka Jarka a plně se věnovala již jen své dětské taneční skupině Caramelka. A já jsem postupně oslovil Terezu Bachovou, Evu Krausovou, Honzu Kudláčka a a kolegyni z DSP Olinu  (+ jednání s Mišo Koverem  - učitelem irského stepu z Petronelly či Hankou Imrichovou – choreografkou Black  and White) , zda by se nepokusili pro nás vytvořit nová předtančení. Aby Caramella získala novou tvář, nové image, nové předtančení,..... Bachulka nám dala „Hopíky“ a dál se věnovala své irské dráze, Honza Kudláček polovinu předtančení  Mambo n.5 a Evička nás cepovala na pár zkouškách s technikou úderů. Hip-Hop s Olinou byla dobrá recese ale skončila jedním vystoupením… A tak se nakonec stal šéfem zkoušek Martin Konrád s občasnou pomocí Petra Hraběte (Irsko, canadien) a Věry Sprátkové s Denisou.  A zachovali jsme původní úspěšný repertoár!

V roce 2006 jsme měli úžasný western weekend v Paříži díky soukromé televizní stanici Music Box. Byli jsme pozváni na country festival, tancovali Rocky Top v indiánské vesnici u dostavníku, free a okawangoo na nasvíceném podiu, průvod městem... a Eiffelovka, na lodi po Seině jsme pluli Paříží... Byli jsme také v Berlíně i s dětskou sekcí tzv.Caramelkou, na pozvání na krásné akci ve švýcarských Alpách. Začali jsme zkoušet a pořádat country bály v KC Zahrada. A hlavně začali  tzv.firemky. Firemní večírky ... to má Caramella ráda :-)

2007

V roce 2007 - jsme byli v Maďarsku - Budapešť, v Německu -  Berlín, v Rakousku - Traunsteinu, v Itálii -  Pomaretto a třeba taky na skvělé firemce ve Špindlerově mlýně - Silver Rock Klub nebo v casinu na Folmavě... V KD Mlejn jsem oslavil s Caramellou 50let. Díky, moc pěkná akce.

2008

V roce 2008 měla svatbu Věra Sprátková od té doby je Filipcová. Byla tam celá Caramella i Nota bene. Zorganizovali jsme velké focení v KD Mlejn i s Nota bene, ale nakonec jsme stejně ještě oslovili Petra Hrubeše, tanečníka z pravěku Caramelly a nyní profi fotografa a udělal nám skvělé fotky a propagační skládačku. Výužili jsme toho, že akce v Ardeche ve Francii, měla návaznost o týden později v italském Pomarettu a tak jsem já a 4 tanečnice (Markéta, Bubla, Katka a Kristýna)  strávili báječný týden na plažích kolem Saint Tropez...

2009

V roce 2009 nacvičila s Caramellou svoje předtančení „Kabaret“ Katka Ludvíková. Znovu jsme dostali pozvání do švýcarského Interlakenu. Největší akce ale byla organizace oslav 25let Caramelly, kterou jsme uspořádali v KC Novodvorská. Sešla se "stará" Caramella a nacvičila kousek "legendárního" předtančení Rosalie´s boat. Poprvé se představilo předtančení Kabaret a jako hlavní bomba, v úplné tmě, svítící nohy a rukavice a písmena v předtančení Hopíci. Závěrečná společná fotografie je plná euforie. Akci podpořil náš tehdejší sponzor firma Eclisse.

2010

V roce 2010 vytvořila nový „kankán“ na Offenbacha Kristýna Dvorníková a Katka Ludvíková.  V září 2010 jsme vystoupili na Ladronkafestu a vedli jsme tam workshop cloggingu. Zúčastnili jsme se velkých Oslav osvobození Plzně přímo na náměstí... Největší akcí toho roku byla opět Francie a vystupování v zábavném parku Parc Saint Paul. Martin Konrád vytvořil novou propagační vkládačku za přispění našeho sponzora firmy Eclisse.

2011

Na jaře 2011 začal Martin Konrád zkoušet s Caramellou i nové clogg předtančení Ohio.

Co se ale v těch letech dělo kolem nás? Ztratili jsme ve Francii Clauda le Gargassona a tím i kontakt na francouzské pořadatele. „Zbyl“nám jen Danyel Gerard z TV Music Box a jen díky jeho pozvánkám jsme se do Francie dostali i v tomto období. V Rakousku jsme ztratili Weitensfeld a zkrachovalo No Name City. Walter Nevada odešel do důchodu. Manažer Luďka Lersta se odmlčel a tak skončilo i sporé zvaní do Německa. Do Hoyerswerdy přišla daňová kontrola a náš pokus o návrat na německou scénu přes County Music Messe v Berlíně skončil roztržkou s hlavním pořadatelem ohledně časového úseku pro naši prezentaci… Dánsko i Holandsko mlčelo a na zasílanou propagaci nikdo neodpovídal….

Do Interlakenu nebylo možné jezdit navěky  a tak se tam po naší sedmileté šňůře v roce 2008 objevili i Crock 14, v roce 2010 Caramelka a 2011 opět Crock14. Vrátili jsme se tam jen na skok v roce 2009.

Díky agentuře Orfea jsme ale byli třeba pozváni na krásnou firemní akci v Budapešti a nezapomněli na nás ani v Provence či italském Pomarettu. Ples ministerstva vnitra na pražském Žofíně měl také svoji kvalitu či firemní akce pro McDonalds v golfovém areálu u Kunětické hory...

Ale ztráceli jsme tanečníky a noví, mladí, krásní a nadšení nepřicházeli…

Skončil Tomáš Bureš, Tomáš Lorenc, Denisa Oktábcová, Jana Vlasáková-Franková, Alena Staňková, Terezka Šitnerová a již v roce 2005 bratři Hoffmanové, Erik a později i Olga. Posila z Ostravy Markéta Drozdková vypadala slibně, ale skončila po dvou letech. Jen Bubla poctivě jezdila z Vídně a stále dýchala pro Caramellu. Vrátila se z mateřské i Kristýna, pomáhal nám Ládínek i Helča Pospíšilka, od roku 1995 je s námi Květa, od 2004 Katka Počtová, od roku 2005 Katka Ludvíková. Objevila se Nikola, Anny, Šárka, Vašek. Pavel Soukup na zkoušky již v roce 2011 nechodil… Ze sedmi lidí v přípravce, kterou v roce 2010 vedla Věra a Denisa nezůstal do roka nikdo...

Co s Caramellou ale bude dál?

>Jeff jaro 2011

2011

Ano,  takhle skeptický jsem byl na začátku roku 2011. Pak se ale do toho obula Věra Filipcová. Kompletně se postarala o nalezení nového internetového programu a naplnění našich nových webových stránek. Začala se starat o kostýmy, donutila mě koupit šatní skříň do DDM a pořádnou šatuli na caramellí věci. Začala se starat o zkoušky. A hlavně začala díky emailům informovat lidi ve skupině co se děje, co se chystá, co bude na treninku a významně pozvedla tenhle nutný vnitřní život v Caramelle.

A začalo nám konečně zase trochu přát štěstí. Přišli se na nás podívat tanečnice z Dixie a chvíli to vypadalo že u nás asi 6 zůstane! Nakonec vydržela jen jedna, ale zase to stojí za to :-) Petra Řádková. Šárka se po několika letech vytancovala a Nikola Hurdová dokazuje, že je dobrá tanečnice. Zase začal chodit na zkoušky Pavel Soukup. A začaly se na nás zase trochu "lepit" zajímavé akce. Především to bylo 11 firemních večírků od České spořitelny na podzim 2011 ve stylu Limonádový Joe. A tak nás to donutilo vytvořit choreografii na "Whisky to je moje gusto!" - autorem je Martin Konrád. Byli jsme zase na pozvání v Interlakenu ale i v Rakousku či Itálii. A získali jsme pozvání do hry "Winnetou" v rakouském Winzendorfu na rok 2012. S podepsáním smlouvy ve Vídni rok dopředu nám pomohla Bubla. A tak to táhneme dál, vstříc 30´tému výročí v roce 2014.

>Jeff - jaro 2012

  • Caramella na Filmovém festivalu v Karlových Varech 2006. Nový "zlatý" kostým na "Chicago"  » Click to zoom ->

    Caramella na Filmovém festivalu v Karlových Varech 2006. Nový "zlatý" kostým na "Chicago"

  • Tři začínající hvězdičky - Helena, Lucie a Kristýna na FFK 2006  » Click to zoom ->

    Tři začínající hvězdičky - Helena, Lucie a Kristýna na FFK 2006

  • Chicago v Praze na parníku 2006  » Click to zoom ->

    Chicago v Praze na parníku 2006

  • Večeře ještě v kostýmech na lodi s výhledem na Vltavu...2006  » Click to zoom ->

    Večeře ještě v kostýmech na lodi s výhledem na Vltavu...2006

  • Německo 2006 - Line dancers klub Ruhland - dostali živou Caramellu za odměnu...  » Click to zoom ->

    Německo 2006 - Line dancers klub Ruhland - dostali živou Caramellu za odměnu...

  • Caramella v country line dance clubu v Ruhlandu 2006.  » Click to zoom ->

    Caramella v country line dance clubu v Ruhlandu 2006.

  • Caramella v Berlíně 2006. Stepovej muzikál.  » Click to zoom ->

    Caramella v Berlíně 2006. Stepovej muzikál.

  •   » Click to zoom ->
  • Lungern ve švýcarských Alpách. Za kopcem už je Interlaken.  » Click to zoom ->

    Lungern ve švýcarských Alpách. Za kopcem už je Interlaken.

  • "Můžeme Vám nabídnout losa, pane?"  » Click to zoom ->

    "Můžeme Vám nabídnout losa, pane?"

  •   » Click to zoom ->
  • Clogging v Lungern  » Click to zoom ->

    Clogging v Lungern

  • Lungern  » Click to zoom ->

    Lungern

  • Naším nejoblíbenějším výletem byl vždy víkendový výjezd do Jeseníků na country bál pronajatým busem. Jak začala s námi jezdit i kapela Nota bene, tak to dostalo teprve ty správné grády! Na trase Praha-Holešovice- Hradec Králové-Žamberk-Králíky-Lázně Jeseník (250km) se zažilo hodně legrace...  » Click to zoom ->

    Naším nejoblíbenějším výletem byl vždy víkendový výjezd do Jeseníků na country bál pronajatým busem. Jak začala s námi jezdit i kapela Nota bene, tak to dostalo teprve ty správné grády! Na trase Praha-Holešovice- Hradec Králové-Žamberk-Králíky-Lázně Jeseník (250km) se zažilo hodně legrace...

  • K tradicím patřilo i dobýv ání Křížového vrchu se skvělou restaurací! Zde je fotografie vrcholového družstva  které zdolalo Křížový vrch prvovýstupem severní stěnou!!  » Click to zoom ->

    K tradicím patřilo i dobýv ání Křížového vrchu se skvělou restaurací! Zde je fotografie vrcholového družstva které zdolalo Křížový vrch prvovýstupem severní stěnou!!

  • Tady všude je Jeseník. Na protějších kopcích kdysi upalovali čarodějnice...  » Click to zoom ->

    Tady všude je Jeseník. Na protějších kopcích kdysi upalovali čarodějnice...

  • K bohulibým zvykům také patřil sjezd Křížového vrchu hned po obědě. Na cestě dolů po vlastním zadku a igelitové tašce čekalo vždy nějaké nečekané překvapení :-)))  » Click to zoom ->

    K bohulibým zvykům také patřil sjezd Křížového vrchu hned po obědě. Na cestě dolů po vlastním zadku a igelitové tašce čekalo vždy nějaké nečekané překvapení :-)))

  • Společná fotografie ze slavnostně vyzdobeného sálu. Moderátor Mlok, já, Notabene a Caramella.  » Click to zoom ->

    Společná fotografie ze slavnostně vyzdobeného sálu. Moderátor Mlok, já, Notabene a Caramella.

  • SUPER taneční atmoséra na jesenických country bálech. Milovali výuku a stále chtěli Prmenády, Zuzanu, Virginii reel, Rufuse, Heel and Toe, Kuželáka, a další... Tady živě callerovat s kapelou byla rajská slast!  » Click to zoom ->

    SUPER taneční atmoséra na jesenických country bálech. Milovali výuku a stále chtěli Prmenády, Zuzanu, Virginii reel, Rufuse, Heel and Toe, Kuželáka, a další... Tady živě callerovat s kapelou byla rajská slast!

  • Mimořádná situace, máme málo kluků! Proto na Polce zaskakuji já a Květa !  » Click to zoom ->

    Mimořádná situace, máme málo kluků! Proto na Polce zaskakuji já a Květa !

  • Dva caramellí dinosauři, pardon legendy, na jesenickém country bálu 2007. Zcela vpravo Ota Slabý a mezi Bublou a Janou Pavel "Budík" Budař.  » Click to zoom ->

    Dva caramellí dinosauři, pardon legendy, na jesenickém country bálu 2007. Zcela vpravo Ota Slabý a mezi Bublou a Janou Pavel "Budík" Budař.

  • Firemní akce v Maďarsku!  » Click to zoom ->

    Firemní akce v Maďarsku!

  • Celkový pohled na sál v budapešťských luxusních lázních.  » Click to zoom ->

    Celkový pohled na sál v budapešťských luxusních lázních.

  • 30´léta Helča a Denisa...  » Click to zoom ->

    30´léta Helča a Denisa...

  • Celá maďarská sestava - Denisa, Alča, Helča a Květa  » Click to zoom ->

    Celá maďarská sestava - Denisa, Alča, Helča a Květa

  • Firemní akce u Karlova mostu  » Click to zoom ->

    Firemní akce u Karlova mostu

  • A zase 30´léta v jiné sestavě, stejných kostýmech:-) Alča, Věra, Jana a Kristýna  » Click to zoom ->

    A zase 30´léta v jiné sestavě, stejných kostýmech:-) Alča, Věra, Jana a Kristýna

  • Jazzové Stepovačky  » Click to zoom ->

    Jazzové Stepovačky

  • Caramella na plese v Ústí n.Labem. Zleva Kristýna,  Bubla, Petr a Terka.  » Click to zoom ->

    Caramella na plese v Ústí n.Labem. Zleva Kristýna, Bubla, Petr a Terka.

  • Clogging VICTORY v 8  » Click to zoom ->

    Clogging VICTORY v 8

  • Irsko - step 3 páry  » Click to zoom ->

    Irsko - step 3 páry

  • Backstage v Bratislavě. Bubla zkouší s Nota bene obětavě buď Banjo duel nebo Stop-time. Hlavně rychlost!  » Click to zoom ->

    Backstage v Bratislavě. Bubla zkouší s Nota bene obětavě buď Banjo duel nebo Stop-time. Hlavně rychlost!

  • Top Management slovenského COUNTRY a IRSKÉHO tancování. Mišo Kover (choreograf, tanečník)s přítelkyní a Vlado Grežo (caller, šéf Petronelly, ředitel PKO a bratislavské kulturního života) s přítelkyní.  » Click to zoom ->

    Top Management slovenského COUNTRY a IRSKÉHO tancování. Mišo Kover (choreograf, tanečník)s přítelkyní a Vlado Grežo (caller, šéf Petronelly, ředitel PKO a bratislavské kulturního života) s přítelkyní.

  • Nota bene + Caramella = Hopíci! Obřím COUNTRY BÁL U DUNAJE v PKO.  » Click to zoom ->

    Nota bene + Caramella = Hopíci! Obřím COUNTRY BÁL U DUNAJE v PKO.

  • Stepovačky naživo s Notabene. 1500 mladých(!!) lidí v sále.  » Click to zoom ->

    Stepovačky naživo s Notabene. 1500 mladých(!!) lidí v sále.

  • Tady callerovat a učit square dance s kapelou byla rozkoš. Česky!  » Click to zoom ->

    Tady callerovat a učit square dance s kapelou byla rozkoš. Česky!

  • A začaly firemní večírky. Tady na lodi Albatros na Vltavě v Praze.  » Click to zoom ->

    A začaly firemní večírky. Tady na lodi Albatros na Vltavě v Praze.

  • Firemka v Brně - hotel Voroněž  » Click to zoom ->

    Firemka v Brně - hotel Voroněž

  • Chicago v Brně  » Click to zoom ->

    Chicago v Brně

  • Firemka ve francouském stylu v Českém Krumlově - 8 kankán girls!  » Click to zoom ->

    Firemka ve francouském stylu v Českém Krumlově - 8 kankán girls!

  • Ve stylu Moulin Rouge!  » Click to zoom ->

    Ve stylu Moulin Rouge!

  • Firemka v casinu na Folmavě (hraniční přechod na Šumavě)  » Click to zoom ->

    Firemka v casinu na Folmavě (hraniční přechod na Šumavě)

  • Pohled do sálu když tančí celé "kovbojsko", za chvíli přijde do sálu i kůň...  » Click to zoom ->

    Pohled do sálu když tančí celé "kovbojsko", za chvíli přijde do sálu i kůň...

  • Konečně country and western! Výroční večer spoku Westerners International v sokolovně ve Stránčicích. Stůl pro jezdce Československého Pony Expresu!  » Click to zoom ->

    Konečně country and western! Výroční večer spoku Westerners International v sokolovně ve Stránčicích. Stůl pro jezdce Československého Pony Expresu!

  • Ve Stránčicích se sešly "mladé" - Katka a Olga a "staré" Věra a Kristýna. První se "zaučovaly" ty druhé to měly jako "zívačku". A tak to v Caramelle chodí pořád dokola... Katka a Olga vypadaly jako dobrá posila! Škoda, že Olga po  roce nečekaně odešla za svou láskou....ale Katka ji našla v Caramelle a tak zůstala :-)  » Click to zoom ->

    Ve Stránčicích se sešly "mladé" - Katka a Olga a "staré" Věra a Kristýna. První se "zaučovaly" ty druhé to měly jako "zívačku". A tak to v Caramelle chodí pořád dokola... Katka a Olga vypadaly jako dobrá posila! Škoda, že Olga po roce nečekaně odešla za svou láskou....ale Katka ji našla v Caramelle a tak zůstala :-)

  • Salonek Boccacio - Caramella čeká na vystoupení již v kostýmech ala 30ĺéta - 2009. Zleva: Věra, Markéta, Katka a Alena  » Click to zoom ->

    Salonek Boccacio - Caramella čeká na vystoupení již v kostýmech ala 30ĺéta - 2009. Zleva: Věra, Markéta, Katka a Alena

  • 30´léta kankán - firemní večírek v Praze  » Click to zoom ->

    30´léta kankán - firemní večírek v Praze

  • Firemní večírek - Caramella jazz step ve stylu 30ĺet - v Praze  » Click to zoom ->

    Firemní večírek - Caramella jazz step ve stylu 30ĺet - v Praze

  • A zase firemní večírek ala 30léta. Sestava zprava: Bubla, Terka Šitnerka, Katka Ludvíková a Bára Horáková.  » Click to zoom ->

    A zase firemní večírek ala 30léta. Sestava zprava: Bubla, Terka Šitnerka, Katka Ludvíková a Bára Horáková.

  • Ale skutečně "stará" Caramella z osmdesátých let minulého století má stále tendence se družit a občas se někde scházet.
Tady se sešla v roce 2007 díky Vaškovi Kylišovi u Stodu za Plzní. V roce 1987  jsme se tu fotili na náš první plakát od ROH Tesla Strašnice.  » Click to zoom ->

    Ale skutečně "stará" Caramella z osmdesátých let minulého století má stále tendence se družit a občas se někde scházet. Tady se sešla v roce 2007 díky Vaškovi Kylišovi u Stodu za Plzní. V roce 1987 jsme se tu fotili na náš první plakát od ROH Tesla Strašnice.

  • Další "retro" akce roku 2007, výjezd z Bráníka posázavským Pacifikem do dalšího legendárního caramellího místa - Luka pod Medníkem. Krásný den s koupáním v Sázavě! Zprava: já, Bill, Lenka Jedličková, Martina, Kamila a Jana Klímová. Děti patří k nám... Nevidím tam ale Jirku Vašáka juniora... Fotil Ota Slabý.  » Click to zoom ->

    Další "retro" akce roku 2007, výjezd z Bráníka posázavským Pacifikem do dalšího legendárního caramellího místa - Luka pod Medníkem. Krásný den s koupáním v Sázavě! Zprava: já, Bill, Lenka Jedličková, Martina, Kamila a Jana Klímová. Děti patří k nám... Nevidím tam ale Jirku Vašáka juniora... Fotil Ota Slabý.

  • Caramella slaví 25let! KC Novodvorská 2009.  » Click to zoom ->

    Caramella slaví 25let! KC Novodvorská 2009.

  • Caramellí setkání "jen tak" u Terezky. Rok 2008. Přišla i Jarka a Tomáš Lorenc...  » Click to zoom ->

    Caramellí setkání "jen tak" u Terezky. Rok 2008. Přišla i Jarka a Tomáš Lorenc...

  • Do Interlakenu 2009 jsme vzali s sebou mistra ČR v cloggingu Honzu Kudláčka (díky jeho solo vstupům jsme mohli odpočívat či se převlékat v dlouhých blocích...)  » Click to zoom ->

    Do Interlakenu 2009 jsme vzali s sebou mistra ČR v cloggingu Honzu Kudláčka (díky jeho solo vstupům jsme mohli odpočívat či se převlékat v dlouhých blocích...)

  • Caramellí cowboys a jejich kanadské drsné vtípky...  » Click to zoom ->

    Caramellí cowboys a jejich kanadské drsné vtípky...

  • Dívkami oblíbená pasáž v choreografi Stepovej muzikál!  » Click to zoom ->

    Dívkami oblíbená pasáž v choreografi Stepovej muzikál!

  • Dobývání dívčích srdcí byla v Caramelle vždy oblíbená zábava :-)  » Click to zoom ->

    Dobývání dívčích srdcí byla v Caramelle vždy oblíbená zábava :-)

  • Šly panenky silnicí... pod palmami na francouzské Rivieře.  » Click to zoom ->

    Šly panenky silnicí... pod palmami na francouzské Rivieře.

  • Užíval jsem si to. Týden u moře 4+1. Ráno jsem holky vyložil na pláži a měl jsem celý den pro sebe!  » Click to zoom ->

    Užíval jsem si to. Týden u moře 4+1. Ráno jsem holky vyložil na pláži a měl jsem celý den pro sebe!

  • Moře u Saint Tropez  » Click to zoom ->

    Moře u Saint Tropez

  • Naše spolehlivá a elegantní "kára". Chrysler 300D.  » Click to zoom ->

    Naše spolehlivá a elegantní "kára". Chrysler 300D.

  • Jachty u mola v Saint Tropez  » Click to zoom ->

    Jachty u mola v Saint Tropez

  • Country festival v Ardeche - main stage.  » Click to zoom ->

    Country festival v Ardeche - main stage.

  • Country festival v Ardeche - dancing stage a Caramella  » Click to zoom ->

    Country festival v Ardeche - dancing stage a Caramella

  • Jižní Provence a její nádherná příroda...průzračná řeka Ardeche, bílé vápencové skály, levandule a kamenný oblouk nad řekou Pont d´Arc.  » Click to zoom ->

    Jižní Provence a její nádherná příroda...průzračná řeka Ardeche, bílé vápencové skály, levandule a kamenný oblouk nad řekou Pont d´Arc.

  • Pont d´Arc - caramellí oblíbené místo.  » Click to zoom ->

    Pont d´Arc - caramellí oblíbené místo.

  • Sestava na Ardeche Festival 2008. Holky: Bubla, Denisa, Markéta, Kristýna, Katlu. Vzadu: T1, Pavel, T2, Martin. Foto já.  » Click to zoom ->

    Sestava na Ardeche Festival 2008. Holky: Bubla, Denisa, Markéta, Kristýna, Katlu. Vzadu: T1, Pavel, T2, Martin. Foto já.

  • Četník ze Saint Tropez - Caramella před pověstnou strážnicí  kde vládl Louis de Funes...  » Click to zoom ->

    Četník ze Saint Tropez - Caramella před pověstnou strážnicí kde vládl Louis de Funes...

  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  • Tréninků na HIP-HOP v KC Zahrada se zúčastňovala i Jarka! Vedla je Olina.  » Click to zoom ->

    Tréninků na HIP-HOP v KC Zahrada se zúčastňovala i Jarka! Vedla je Olina.

  • Těžký život hip-hoperů...  » Click to zoom ->

    Těžký život hip-hoperů...

  • ...lehko v boji. Premiera Hiphopu.  » Click to zoom ->

    ...lehko v boji. Premiera Hiphopu.

  • Všechno dobré ale Irsko s Nota bene je bomba! KC Zahrada  » Click to zoom ->

    Všechno dobré ale Irsko s Nota bene je bomba! KC Zahrada

  • Bílá záplava ve Stepovém muzikálu. Tomáš neví kterou chytnout dřív...:-) KC Zahrada  » Click to zoom ->

    Bílá záplava ve Stepovém muzikálu. Tomáš neví kterou chytnout dřív...:-) KC Zahrada

  • Věra a Pavel při výměně názorů...  » Click to zoom ->

    Věra a Pavel při výměně názorů...

  • Hopíci s Nota bene na podiu. Kristýna v novém kostýmu z italského Pomaretta...  » Click to zoom ->

    Hopíci s Nota bene na podiu. Kristýna v novém kostýmu z italského Pomaretta...

  • Policie - Tomáš Lorenc a Pavel Soukup a jejich šéfová Věra "Slá-Slá" Filipcová v KC Zahrada.  » Click to zoom ->

    Policie - Tomáš Lorenc a Pavel Soukup a jejich šéfová Věra "Slá-Slá" Filipcová v KC Zahrada.

  • Olga, já a Katka Ludvíková  » Click to zoom ->

    Olga, já a Katka Ludvíková

  • Katka Ludvíková a Tomáš Lorenz (T2)  » Click to zoom ->

    Katka Ludvíková a Tomáš Lorenz (T2)

  • Rok 2007  » Click to zoom ->

    Rok 2007

  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  • Propagační focení u Petra Hrubeše  » Click to zoom ->

    Propagační focení u Petra Hrubeše

  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  • Naše propagace  » Click to zoom ->

    Naše propagace

  • Caramellí propagační "vkládačka" od Martina Konráda. Tady je "obal".  » Click to zoom ->

    Caramellí propagační "vkládačka" od Martina Konráda. Tady je "obal".

  • A tady jsou vkladové listy podle našeho repertoáru. Bylo jich celkem 9.  » Click to zoom ->

    A tady jsou vkladové listy podle našeho repertoáru. Bylo jich celkem 9.

  • Caramelka v Berlíně. Nahoře vpravo Jirka Vašák junior...  » Click to zoom ->

    Caramelka v Berlíně. Nahoře vpravo Jirka Vašák junior...

  • Uvádím vystoupení Caramelky v KC Zahrada  » Click to zoom ->

    Uvádím vystoupení Caramelky v KC Zahrada

  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  • Propagační focení v KD Mlejn i s kapelou Nota bene  » Click to zoom ->

    Propagační focení v KD Mlejn i s kapelou Nota bene

  • Houslista Michal Žára zjevně spokojen... vlevo Katka vpravo Markéta  » Click to zoom ->

    Houslista Michal Žára zjevně spokojen... vlevo Katka vpravo Markéta

  •   » Click to zoom ->
  •   » Click to zoom ->
  • Country festival ve Francii 2009. Energie + světla + clogging = Caramella show  » Click to zoom ->

    Country festival ve Francii 2009. Energie + světla + clogging = Caramella show

  • Princezna Věra III. a Drak.  » Click to zoom ->

    Princezna Věra III. a Drak.

  • Francie 2010 - vystoupení s francouzskou old time bluegrass kapelou "Les Westerners". Tady tančíme clogging Hopíky. Pavel Soukup potom živě s kapelou Banjo Duel...  » Click to zoom ->

    Francie 2010 - vystoupení s francouzskou old time bluegrass kapelou "Les Westerners". Tady tančíme clogging Hopíky. Pavel Soukup potom živě s kapelou Banjo Duel...

  • Caramella v propagačních bundách ve Francii v parku Saint Paul.  » Click to zoom ->

    Caramella v propagačních bundách ve Francii v parku Saint Paul.

  • Caramella 2010. Francie
Zleva: Lucka Bublíková, Tomáš Lorenz, Věra Filipcová, Květa Vojtěchová, Katka Počtová, Petr Hrabě, Denisa Oktábcová, Pavel Soukup. Dole Martin Konrád.  » Click to zoom ->

    Caramella 2010. Francie Zleva: Lucka Bublíková, Tomáš Lorenz, Věra Filipcová, Květa Vojtěchová, Katka Počtová, Petr Hrabě, Denisa Oktábcová, Pavel Soukup. Dole Martin Konrád.

  • Věra se vdává! Krásná akce s Nota bene a spoustou Caramelly.  » Click to zoom ->

    Věra se vdává! Krásná akce s Nota bene a spoustou Caramelly.

  • Zábava na svatbě Věry.  » Click to zoom ->

    Zábava na svatbě Věry.

  •   » Click to zoom ->
  • Firemní akce ve Fortu u Olomouce ve stylu "Franz Josef" Caramella jako "Markytánky" - předtančení Stoly v appalačkovém kostýmu vypadalo skvěle!  » Click to zoom ->

    Firemní akce ve Fortu u Olomouce ve stylu "Franz Josef" Caramella jako "Markytánky" - předtančení Stoly v appalačkovém kostýmu vypadalo skvěle!

  • Olomouc - večírek ve stylu "Rakousko-Uhersko". Kankán se hodí všude...  » Click to zoom ->

    Olomouc - večírek ve stylu "Rakousko-Uhersko". Kankán se hodí všude...

  • Večírky České spořitelny ve stylu Limonádový Joe - kankán "Whisky to je moje gusto" s Tornado Lou - Světlanou Nálepkovou /za námi na podiu/  » Click to zoom ->

    Večírky České spořitelny ve stylu Limonádový Joe - kankán "Whisky to je moje gusto" s Tornado Lou - Světlanou Nálepkovou /za námi na podiu/

  • Limonádový Joe - Aleš Háma - na večírcích České spořitelny s Caramellou. Zleva: Katka, Eetra, Věra a Nikol.  » Click to zoom ->

    Limonádový Joe - Aleš Háma - na večírcích České spořitelny s Caramellou. Zleva: Katka, Eetra, Věra a Nikol.

  • Zpěvák z kapely Limonádový Joe a caramellí Country majoretky Katka a Petra pózují pro fotografy s banjem a kytarou na večírcích České Spořitelny 2011.  » Click to zoom ->

    Zpěvák z kapely Limonádový Joe a caramellí Country majoretky Katka a Petra pózují pro fotografy s banjem a kytarou na večírcích České Spořitelny 2011.

  • Aleš Háma pomáhal při výuce country tanců na večírcích Čes. spořitelny jako tzv. kuželák.  » Click to zoom ->

    Aleš Háma pomáhal při výuce country tanců na večírcích Čes. spořitelny jako tzv. kuželák.

  • Kankánové tanečnice z Caramelly na Retro bálu v Plzni 2011  » Click to zoom ->

    Kankánové tanečnice z Caramelly na Retro bálu v Plzni 2011

  • Pořadatelé Retro bálu v Plzni 2011 a kankánky z Caramelly  » Click to zoom ->

    Pořadatelé Retro bálu v Plzni 2011 a kankánky z Caramelly

  • Bar Nota bene v Podskalí - dva večírky s kapelou...  » Click to zoom ->

    Bar Nota bene v Podskalí - dva večírky s kapelou...

  • Nota bene v Nota bene s Caramellou 2010  » Click to zoom ->

    Nota bene v Nota bene s Caramellou 2010